Angio Coronarografia CT, o investigație de top efectuată în Clinica Doctor Med Constanța

Angio Coronarografia CT, o investigație de top efectuată în Clinica Doctor Med Constanța

Angio Coronarografia CT face parte din investigațiile speciale care pot fi efectuate în cadrul Clinicii Doctor Med din Constanța .

Această investigație de înaltă acuratețe permite un examen avansat al structurii, vascularizației și funcției cardiace.

Totodată, prin expertiza doamnei doctor Smărăndița Ioana Lăcău, medic primar Radiologie – Imagistică Medicală, Doctor în Științe Medicale, competențe în: tomografie computerizată, imagistică prin rezonanță magnetică, pacienții vor fi asistați și diagnosticați corect și în cel mai scurt timp.

Dr. Smărăndița Ioana Lăcău este un medic cu experiență și renume deosebit în imagistica cardiacă avansată, membru al Grupului de Lucru pentru Rezonanța Magnetică Cardiacă a Societății Europene de Cardiologie ESC, reprezentând România; Societatea de Rezonanță Magnetică Cardiacă SCMR, Societatea de Tomografie Computerizată Cardiacă SCCT, Societatea Europeană de Cardiologie ESC, Societatea Europeană de Radiologie ESR, Societatea Română de Radiologie – Imagistică Medicală SRIM și al Societății Române de Rezonanță Magnetică SRRM.

Cu tehnologia de cea mai nouă generație de la Clinica Doctor Med, pacienții pot avea încredere în calitatea investigației lor și în echipa de specialiști dedicată sănătății inimii lor.

Aparatul Siemenes Somatom go.TOP
Fără zgomot, pentru un confort mai mare pentru pacient
Claritate și calitate a imaginilor, pentru un diagnostic cât mai precis
Timp scurt de investigare, proceduri simplificate și automatizate
Protecție cât mai înaltă la doza de radiații, reducându-se iradierea la un nivel cât mai scăzut.

Decontare CAS sau în sistem cu plată.