Dr. Alexandra Bocioagă – Medic specialist ortopedie – traumatologie

Dr. Alexandra Bocioagă – Medic specialist ortopedie – traumatologie

Vești bune pentru pacienții din Dobrogea. Ne face plăcere să vă informăm că dr. Alexandra Bocioagă, medic specialist Ortopedie – Traumatologie, competență in Chirurgia artroscopică, face parte din echipa medicală din  Clinica Doctor Med.

Dr. Alexandra Bocioagă a urmat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța. Activitatea profesională și stagiile de pregătire în Graz – Austria și Strasbourg duc la rezultate excelente în tratarea problemelor ortopedice.

SERVICII MEDICALE DISPONIBILE:
–  Consultație
– Control
– Atele Gipsate Membru superior
– Atele Gipsate Membru inferior
– Bandaj universal
– Infiltrații cu acid hialuronic 
– Extragere fire sutură
– Montare aparat gipsat fesi de sticla
– Pansament mare
– Pansament
– Puncții și infiltrații intraarticulare
– Scoatere aparat gipsat
– Scos gips circular
– Toaletă chirurgicală și pansament complex
– Tratamentul fracturii amielice fără deplasare a coloanei vertebrale
– Tratamentul ortopedic al entorsei sau luxației patelei, umărului; disjuncție acromioclaviculară; tratamentul gambei, coastelor, claviculei, humerusului, scapulei
– Tratamentul ortopedic al fracturii femurului, luxației, entorsei de genunchi, fracturii de gambă cu aparat cruropedios, tratamentul scoliozei, cifozei.

Doamna doctor acordă consultații de specialitate, atât cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, cât și în sistem privat și în baza asigurărilor de sănătate
private. Cu această ocazie, Clinica Doctor Med vine în sprijinul pacienților oferind acces la servicii medicale de calitate, efectuate de specialiști în domeniu.

Ai încredere în specialiștii #DoctorMed!