Monitorizarea bolilor oncologice la clinica Doctor Med

Monitorizarea bolilor oncologice la clinica Doctor Med

Monitorizarea bolilor oncologice este o etapă esențială în tratamentul și îngrijirea pacienților diagnosticați cu cancer.

Clinica Doctor Med, prin intermediul serviciilor sale medicale de înaltă calitate, oferă pacienților acces la investigații precise și monitorizare adecvată.

Decontarea serviciilor prin Casa de Asigurări de Sănătate prin biletul de trimitere Monitor 2, facilitează accesul pacienților la astfel de monitorizări și contribuie la asigurarea unui tratament prompt și eficient.

Prin contractul încheiat între Clinica Doctor Med și Casa de Asigurări de Sănătate, pacienții beneficiază de servicii de calitate, de investigații rapide și sigure, fără timp de așteptare pe liste, contribuind astfel la îmbunătățirea managementului și rezultatelor în lupta împotriva cancerului.

Clinica Doctor Med este echipată cu tehnologie de cea mai nouă generație: Computer Tomograf, RMN și un aparat de Radiologie – Raze X.

Pentru a beneficia de decontare prin Casa de Asigurări de Sănătate, pacienții trebuie să fie asigurați și să dețină un bilet de trimitere de la medicul specialist, cu specificația Monitor 2.

Acest bilet de trimitere este necesar pentru a justifica necesitatea investigațiilor și tratamentului.