Rezultate de imagistică într-un timp record pentru pacienții din Constanța, în clinica Doctor Med

Rezultate de imagistică într-un timp record pentru pacienții din Constanța, în clinica Doctor Med
Rulează videoul

Doctor Med deschide prima clinică multidisciplinară în orașul Constanța, de la 29 iunie, oferind servicii medicale de specialitate pentru toți pacienții din regiune, cu divizie de imagistică, 14 specialități medicale în divizia de ambulator, 7 cabinete și peste 20 de medici colaboratori.

‘’Odată cu această deschidere ne putem lăuda cu rapiditate, promptitudine și profesionalism în ceea ce privește actul medical la cele mai înalte standarde pe care le putem oferi. Punem la dispoziția pacienților rezultatele de imagistică într-un timp record, între 2 și 4 zile, având o echipă de medici radiologi, cu experiență vastă în domeniu.’’, declară Manar Zekra, medic primar Ortopedie si Traumatologie Clinica Doctor Med.

Clinica Doctor Med din Constanța oferă acces la o echipă medicală de performanță, fiind împărțită în 2 divizii: divizia de imagistică și divizia de ambulator. Devizia de imagistică include RMN funcțional și poate deservi pacienții din regiune, începând cu data de 30 iunie. Examinarea CT și investigaţia radiologică RX vor fi disponibile din a doua jumătate a lunii august și vor completa serviciul de imagistică. Pe de altă parte, divizia de ambulator este formată din 14 specialități medicale: neurologie/psihiatrie/psihologie, cardiologie/pneumologie, endocrinologie/diabet și boli metabolice, dermatologie/reumatologie, medicină internă/gastroenterologie, urologie/ortopedie -traumatologie și ORL/neurochirurgie.

Mai mult decât atât, în completarea serviciilor de clinică, există un punct de recoltare de probe biologice pentru analizele uzuale, dar și cele complexe, iar rezultatele sunt oferite în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, pacienții vor avea acces la servicii de ecografie făcute de specialiști în cele mai amănunțite detalii, folosind aparatură de ultimă generație, fabricată în 2022.
Clinica Doctor Med din Constanța este situată pe strada Ștefan Cel Mare nr. 2, lângă plaja Neversea, având o suprafață totală de peste 420 mp. Programul clinicii este de luni până vineri, între orele 8:00-20:00.