Ședință de Lucru a Federației Patronatelor Medicilor de Familie din Constanța alături de departamentul de Imagistică – Doctor Med

Ședință de Lucru a Federației Patronatelor Medicilor de Familie din Constanța alături de departamentul de Imagistică – Doctor Med

Membrii Federației patronatelor medicilor de familie din Constanța s-au întâlnit într-o ședință de lucru în cadrul căreia Departamentul de Imagistică din Cadrul Clinicii Doctor Med a fost prezent pentru a face cunoscută paleta largă de servicii de imagistică puse la dispoziția pacienților constănțeni. 

În cadrul clinicii se efectuează orice tip de investigație RMN, inclusiv RMN de cord, CT și RX.

Suntem în contract CAS din acest an iar pacienții care vin cu bilet de trimitere nu trebuie să mai achite nici un cost suplimentar.

Rezultatele la RMN și CT se eliberează între 2 și 4 zile în funcție de complexitatea investigației.

Proiectul nostru medical presupune în primul rând să fim prima alegere a pacienților noștri, atunci când vine vorba despre cea mai bună ofertă de servicii și investigații de pe piața medicală.

Prin ceea ce facem punem, zilnic, umărul la crearea unei comunități sănătoase. Ne ajută și tehnologia de ultimă generație pentru că venim cu cea mai nouă aparatură de investigații: RMN, CT și RX.

Echipa de imagistică de la Clinica Doctor Med este formată din 10 medici radiologi și 6 tehnicieni cu experiență. De asemenea, ne dorim ca pacienții să beneficieze și de a doua opinie medicală. Avem protocoale de colaborare cu medici din București, Brașov, Sibiu, Cluj.

Clinica Doctor Med se află într-o locație usor accesibilă, în centrul Constanței, pe strada Ștefan cel Mare nr.2.