Siemens SOMATOM GO.TOP – ultima generație de tehnologie CT de la Siemens, disponibilă acum la Clinica Doctor Med

Siemens SOMATOM GO.TOP – ultima generație de tehnologie CT de la Siemens, disponibilă acum la Clinica Doctor Med

Liderii mondiali în aparatură medicală ultra high-end Siemens au produs o variantă îmbunătățită a tehnologiei pentru Tomografie Computerizată (CT) ce este utilizată de către cele mai bune centre medicale din lume.

Noul aparat pentru CT Siemens Somatom go.Top acum se poate regăsi și în cadrul Departamentului de Imagistică al Clinicii Doctor Med Constanța, pregătit să ușureze acest tip de investigații pentru pacienți.

Efectuăm orice tip de examinare CT (Tomografie computerizată), prin colaborarea cu medici radiologi cu supraspecializări în patologii diverse și complexe.

Scanarea CT produce imagini detaliate asupra multor structuri ale organismului, precum organele interne, vasele de sânge și oasele.

Scanarea CT este cel mai des utilizată pentru :
   – diagnosticarea diverselor patologii, cum ar fi afectarea osoasă, traumatisme la nivelul organelor interne, probleme cu circulația sanguină, accidentul vascular cerebral și cancerul.
   – pentru a orienta medicul în vederea stabilirii unui plan de tratament ( ajută la stabilirea localizării, dimensiunii și formei tumorii înainte de a efectua radioterapie).
   – pentru monitorizarea anumitor afecțiuni – inclusiv verificarea dimensiunii tumorii în timpul și după tratamentul oncologic.

Clinica Doctor Med